¨
 •  Snabba Leveranser   Fri Frakt över 600kr   Svensk Design

0
-10%
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Hilke Collection

Ljusstake, Alto Basso - NP

En svensktillverkad ljusstake i förnicklad mässing och Valnötsoljad Ek. Ljusstaken är designad i samarbete med "Hanna Wessman". Kommer i en presentbox.

Artikelnr: 2022-HWNP
EAN-kod: 7350002767337
Beställningsvara
Leveranstid: 4 veckor
1 999 kr
1 799 kr
{{ price }}
 • Snabba Leveranser
 • Fri frakt över 600kr
 • Svensk Design
 • Specifikation
  Artikelnummer 2022-HWNP
  Material Valnötsoljad Ek & förnicklad Mässing
  Bredd 12cm
  Höjd 39cm
  Färg Trä/Silver
  Skötselråd Underhåll dina förnicklade produkter med Glanol (blå) som används bäst tilsammans med en fiberduk. Se mer information om hur man använder vår puts under Information - Skötselråd.
 • Beskrivning

  En svensktillverkad ljusstake i förnicklad mässing och Valnötsoljad Ek. Ljusstaken är designad i samarbete med "Hanna Wessman". 

  Levereras i en exklusiv present box med satin band.

  Mått: 12(D) x 39cm (H)

  Material: Valnötsoljad Ek och Förnicklad Mässing

  Använd ljus med diameter (cm): 2.2

  Skötselråd:

  Hilke Collections ljusstakar och inredningsdetaljer har en fantastisk glans och om ni önskar behålla den högglansiga yta som produkten har så måste den putsas regelbundet. Vi rekomenderar putsen Glanol som ni finner på vår hemsida. För att undvika fingeravtryck som skapar fläckar rekommenderar vi att produkterna flyttas i hemmen med en putsduk eller en bommullshandske. Följ vår putsguide nedan för en enkel behandling av dina Hilke Collection produkter för en glänsande resultat.

  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 1 399 kr

  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 1 399 kr

 • Om Hilke Collection

  Hilke Collection kombinerar det rena med det luxuösa, det moderna med det klassiska och det strama med det feminina. Att hitta balansen i varje produkt är vad vi kallar ’Hilke Collections designsignatur’ och inspirationen bakom vår design är hämtad både i det italienska uttrycket och från det skandinaviska. Hilke Collection har en fot i Italien och en i Sverige och vi hämtar inspiration från konst, mode och samtid med fokus på en bestående och hållbar stil i inredning.