Sverige Byt marknad: Sverige | SEK
  •  Snabba Leveranser   Fri Frakt över 600kr   Svensk Design

0

 Om Oss

 

Känslan kring den dukade bordsmiljön. Hilke Collection är ett exklusivt inredningsföretag som säljer produkter för det dukade bordet. Företagets produktportfölj inkluderar vaser, ljusstakar, brickor, ljusstakar, porslin, smycken med mera. Hilke är ett svenskt varumärke som erbjuder inredningsprodukter och smycken i en klassisk, feminin och stilren design med en modern twist. Giovanna Hilke, grundaren av Hilke Collection, startade varumärket 2015 i Linköping, och över tiden har en gedigen kollektion av inredningsprodukter och smycken utökats, vilka idag säljs i de mest framstående inredningsbutikerna i Sverige och även internationellt. Visionen bakom varumärket är att skapa tidlös och vacker design för moderna och eleganta hem, skapad med kärlek och ansvarsfull produktion.. År 2023 lanserade HILKE ett helt nytt butikskoncept i Linköping på 200kvm, dit man kan åka och inspireras av kollektionen - ta en kaffe eller inhandla den perfekta presenten. 

År 2022 - Läs vårt PRESSMEDDELANDE: Hilke Collection ökar tillväxttakten genom riktad emission
År 2023 - Läs vårt PRESSMEDDELANDE: Hilke Collection går ihop med Lilliestråle Mässing

Giovanna Hilke

 CEO/Founder

Mollie Tuti

 Account Manager

EK PR

Press

Daniel Johnsson

 Investerare

Kenny Jonson 

Fotograf

Camilla Runberg
Säljkonsult

Run
Distributör Island B2C/B2B

Vår Designsignatur

Hilke Collection kombinerar det rena med det luxuösa, det moderna med det klassiska och det strama med det feminina. Att hitta balansen i varje produkt är vad vi kallar ’Hilke Collections designsignatur’ och inspirationen bakom vår design är hämtad både i det italienska uttrycket och från det skandinaviska. Hilke Collection har en fot i Italien och en i Sverige och vi hämtar inspiration från konst, mode och samtid med fokus på en bestående och hållbar stil i inredning.

Miljö & Hållbarhet 

Vår Inredning:

Hilke Collection arbetar med högkvalitativa material för att främja en hållbar konsumtion. Vi står för att skapa produkter med ett långsiktigt perspektiv.
 
Våra Smycken: 

För att minimera människans negativa påverkan på miljön så arbetar vi ständigt för att bidra till en mer hållbar utveckling. Därför har vi valt Återvunnet (sterling 925) silver och återvunnet 18K guld plätering. Våra boxar är FSC®-certifierade / FSC Mix 70% FSC® och vi försöker minimera antalet boxar per beställning (om du beställt fler smycken så kan det komma att de packas i samma box. Hilke Collection följer SWEDAC:s regler för märkning och kontroll.

Välj språk

Valuta SEK Språk sv