Sverige Byt marknad: Sverige | SEK
  •  Snabba Leveranser   Fri Frakt över 600kr   Svensk Design

0

 VÅRA TJÄNSTER

INREDARE LINKÖPING

Att optimera sin miljö med rätt medel ger så mycket mer än bara en look. Med hjälp av vår inredningsarkitekt kan du skapa en miljö som du trivs i. Vi hjälper företag och privatpersoner med inredning och planering av din miljö - alltifrån kontor, restauranger, privata bostäder eller varför inte en sommarstuga.

Det kan handla om ett projekt som ska byggas eller ett hem som redan är bebott och behöver ett extra Öga! Vi hjälper dig att inreda din miljö med innovativa ideér och en känsla för design och harmoni. Är du eller ditt företag stationerat utanför Linköping? Vi hjälper dig/er ändå!

VÅR INREDNINGSARKITEKT

Hilke Collection grundades av Giovanna Hilke år 2015, utbildad maskiningenjör och inredningsarkitekt. Giovanna är Hilke Collection's designer, grundare & VD och har under åren 2015-2019 inrett flera hundratals lägenheter i Linköping/Stockholm och designat över 600 artiklar under varumärket Hilke Collection. 

Drivkraften att skapa innovativa och kreativa koncept och inomhusmiljöer växte under åren och få möjligheten att påverka människor med inte bara produkter utan med en känsla är ett stort intresse. Helheten i symbios med detaljerna är vårt motto och går hand i hand med vårt varumärke.

Förfrågan

Tack! Vi kontaktar dig inom kort

INREDNINGSDESIGNER LINKÖPING - Inredare Linköping - Inredningskonsultation

 

Söker du efter en inredare i Linköping så är vi rätt val för dig!

Välkomna in till vårt showroom för en kopp kaffe så kan vi visa er runt för att lära känna oss på Hilke. I vårt showroom kan ni även få en känsla av hur vi arbetar och se hur vi inrett våra kontor för att optimera känslan till det yttersta. Vi har flera samarbetspartners för alla typer av projekt och ser fram mot att hjälpa just er inreda ert kontor eller annat projekt.

Välj språk

Valuta SEK Språk sv