Fraktfritt vid order över 600kr ·
· Svar inom 24h (vardagar)

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •  Din mötesplats för design och kreativitet
  •  Kontakta oss
  •  Fri frakt vid order över 600kr
Svenska English
SEK

Om Hilke Collection

 

Hilke Collection är ett svenskt varumärke som erbjuder inredningsprodukter i klassisk, feminin och stilren design med en modernistisk tvist. Hilke Collections grundare Giovanna Hilke startade varumärket 2015 i Linköping. Som utbildad maskiningenjör och med ett brinnande intresse för inredning skapade hon de första ljusstakarna och med tiden har en gedigen kollektion av inredningsprodukter vuxit fram som idag säljs i de mest framstående inredningsbutiker i Sverige och utanför.

Visionen bakom varumärket är att skapa tidlös och vacker design för moderna och eleganta hem, skapat med kärlek och ansvarsfull produktion.  

 

Vår designsignatur

 

Hilke Collection kombinerar det rena med det luxuösa, det moderna med det klassiska och det strama med det feminina. Att hitta balansen i varje produkt är vad vi kallar ’Hilke Collections designsignatur’ och inspirationen bakom vår design är hämtad både i det italienska uttrycket och från det skandinaviska. Hilke Collection har en fot i italien och en i Sverige och vi hämtar inspiration från konst, mode och samtid med fokus på en bestående och hållbar stil i inredning.

 

Miljö & Hållbarhet

 

Hilke Collection arbetar med högkvalitativa material för att främja en hållbar konsumtion. Vi står för att skapa produkter med ett långsiktigt perspektiv.

 

Om oss.
 

Hilke Collection AB ägs och drivs idag av Giovanna Hilke med personal inom ekonomi, logistik och sälj.

 

 


 

 

Giovanna Hilke  

VD 

Founder & Co-owner of Hilke Collection   

[email protected] 

 

Postadress:

Hilke Collection AB

BOX 11031

580 11 Linköping

Org: 559182-0245

 

 

 

 

Svenska English

Payment methods
Produkter
Information

Kundservice

To top