Fri frakt inom Sverige - Snabb leverans - [email protected]

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om Hilke Collection

 

Hilke Collection är ett svenskt varumärke som erbjuder inredningsprodukter i klassisk, feminin och stilren design med en modernistisk tvist. Hilke Collections grundare Giovanna Hilke startade varumärket 2015 i Linköping. Som utbildad maskiningenjör och med ett brinnande intresse för inredning skapade hon de första ljusstakarna och med tiden har en gedigen kollektion av inredningsprodukter vuxit fram som idag säljs i de mest framstående inredningsbutiker i Sverige och utanför.

2019 gick Hilke Collection ihop med bolaget Julia & Julia Paperworks för att tillsammans med mode- och inredningsdesigner Julia Zernell ta varumärket vidare till nästa nivå för att bli ett förstahandsval för design- och inredningsprodukter. Bolaget ägs och styrs idag av Giovanna Hilke och Julia Zernell.

Visionen bakom varumärket är att skapa tidlös och vacker design för moderna och eleganta hem, skapat med kärlek och ansvarsfull produktion.  

 

Vår designsignatur

 

Hilke Collection kombinerar det rena med det luxuösa, det moderna med det klassiska och det strama med det feminina. Att hitta balansen i varje produkt är vad vi kallar ’Hilke Collections designsignatur’ och inspirationen bakom vår design är hämtad både i det italienska uttrycket och från det skandinaviska. Hilke Collection har en fot i italien och en i Sverige och vi hämtar inspiration från konst, mode och samtid med fokus på en bestående och hållbar stil i inredning.

 

Miljö & Hållbarhet

 

Hilke Collection arbetar med högkvalitativa material för att främja en hållbar konsumtion. Vi står för att skapa produkter med ett långsiktigt perspektiv.

 

Om oss.

 

Hilke Collection AB ägs och drivs idag av Giovanna Hilke och Julia Zernell. Våra vägar möttes 2018 och trots att vi har olika bakgrunder med olika erfarenheter och drivkrafter så har vi en sak gemensamt; vi älskar inredning och design och vi delar samma kärleksfulla och storslagna vision för Hilke Collection och varumärkets framtid. Vi bygger varumärket tillsammans, inspirarar varandra och är kreativa i alla delar, vi älskar att vara en del av Hilke Collection.

Resan vi har gjort och gör tillsammans är fantastisk och vi ser fram emot kommande utmaningar!

 

Giovanna Hilke  

VD 

Founder & Co-owner of Hilke Collection   

[email protected] 

Julia Zernell  

Creative Director / Designer Hilke Collection      

Co-owner Hilke Collection     

[email protected]

 

                     

                                                                     

Svenska sv
SEK
Produkter

ÅTERFÖRSÄLJARE

Information

  • Skötselråd
  • To top