Frakt 49kr 
info@hilkecollection.se · Svar inom 24h (vardagar).

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:

Historian!

Med rötter från italien, skapas ett genuint och harmoniskt varumärke - tillverkat för hand och av kärlek.

Sommaren var 2005 och det var dags för gymnasiet. Det var samma veliga beslut som för alla andra, men något ägaren och formgivaren G. Hilke visste redan då, var att hon ville designa, producera och utveckla. Teknik Design med inriktning CAD ritning blev därför det självklara valet av gymnaiseutbildning. Åren gick och 2010 tog hon examen som "Maskiningenjör". Det var på kontoret som utvecklingsingenjör som hon kände att vingarna knöts ihop och den personliga utvecklingen stannade upp. Därför börjande hon planera sitt egna varumärke som tog fart redan 2014 då hon producerade bord och ljustakar tillsammans med sin man.

Efter andra barnet tog hon upp ritblocket igen och januari 2015 var startpunkten för det egna varumärket Hilke Collection, som under flera månader tidigare hade planerats upp. "Vi lanserade egendesignade marmorbord, med otrolig vacker marmor från Italien. Det bästa är att kunden själv får välja design, marmorskiva och färg - vi tillverkar och kunden hjälper till att designa. På så sätt blir varje bord unikt. Anledningen till varför jag ville börja arbeta med marmor är för att det är ett levande material och man vet aldrig hur slutprodukten kommer se ut eftersom alla marmorskivor är olika".

Sommaren 2016 blev startskottet för lansering av nya produkter och ett helt annat tänk. Det är produkter i 100% mässing, försilvrade produkter och marmor. 

 

 

 

Svenska sv
SEK
Produkter

Handla

Information

  • Skötselråd
  • To top