Sverige Byt marknad: Sverige | SEK
 •  Snabba Leveranser   Fri Frakt över 600kr   Svensk Design

0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Hilke Collection

Glasunderlägg - Vit Marmor

Vackra glasunderlägg i vit marmor med förnicklad kant.

Artikelnr: 2022-0001
EAN-kod: 7350002769935
Beställningsvara
699 kr
{{ price }}
 • Snabba Leveranser
 • Fri frakt över 600kr
 • Svensk Design
 • Specifikation
  Artikelnummer 2022-0001
  Material Marmor, Kant i förnicklad Mässing
  Längd 10cm
  Bredd 10cm
  Höjd 1cm
  Färg Vit/Silver
  Skötselråd Marmor är en natursten och är ömtålig mot vätska. Om du får vätska på marmorn, torka av snabbt med en lätt fuktig trasa. Använd inte kalkrengörande medel. Mässingen kan du enkelt putsa med vår mässingputs (Blå) Glanol. Akta så att du inte får putsmedel på brickan.
 • Beskrivning

  Vackra glasunderlägg i vit marmor med förnicklad kant. Glasunderläggens mönster är unikt från stenens naturliga mönster.

  Levereras i exklusiv presentkartong i set om 4.

  Skötselråd:

  Hilke Collections ljusstakar och inredningsdetaljer har en fantastisk glans och om ni önskar behålla den högglansiga yta som produkten har så måste den putsas regelbundet. Vi rekomenderar putsen Glanol som ni finner på vår hemsida. För att undvika fingeravtryck som skapar fläckar rekommenderar vi att produkterna flyttas i hemmen med en putsduk eller en bommullshandske. Följ vår putsguide nedan för en enkel behandling av dina Hilke Collection produkter för en glänsande resultat.

  Marmor:

  - Använd aldrig citronbaserat rengöringsmedel eller sura medel då syran kan fräta och fläcka stenen.

  - Vin, vinäger, ättika och även kolsyra kan skada ytan. Om du spiller; torka bort direkt.

  - Vid svårare fläckar kan du doppa en handduk i ljummet såpavatten och försiktigt gnugga.

  - Fett eller oljefläckar ska avlägsnas så fort som möjligt för att förhindra att fettet tränger ner i stenen. Torka fläcken med papper och tvätta med lösningsmedel – exempelvis lacknafta, thinner eller aceton – sug sedan upp med papper.

 • Om Hilke Collection

  Hilke Collection kombinerar det rena med det luxuösa, det moderna med det klassiska och det strama med det feminina. Att hitta balansen i varje produkt är vad vi kallar ’Hilke Collections designsignatur’ och inspirationen bakom vår design är hämtad både i det italienska uttrycket och från det skandinaviska. Hilke Collection har en fot i Italien och en i Sverige och vi hämtar inspiration från konst, mode och samtid med fokus på en bestående och hållbar stil i inredning.

Välj språk

Valuta SEK Språk sv