Fraktfritt vid order över 600kr ·
· Svar inom 24h (vardagar)

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •  Din mötesplats för design och kreativitet
  •  Kontakta oss
  •  Fri frakt vid order över 600kr
Svenska English
SEK

Ljusstakar online - köp kvalitet från Hilkeindesign.se

Letar du efter ljusstakar online? Då har du kommit till rätt ställe. Här på Hilkeindesign.se presenterar vi ett kvalitativ utbud av ljusstakar, ljuslyktor, ljushållare, doftljus med mera. Vårt sortiment är noggrant utvalt från högkvalitativa varumärken. Klicka här för att se våra ljusstakar online.

Vad finns i sortimentet för ljusstakar online?

Först och främst har vi våra egna unika ljusstakar som kommer från vår Hilke Collection. Detta är produkter som vi själva designat, och som vi är väldigt stolta över. Här finns även doftljus, ljuslyktor och ljushållare. Allt för att bringa ljus till ditt hem. När det gäller ljusstakar har vi de som är för ett ljus, men även varianter för flera ljus. De kommer även i olika material - mässing, förnicklad mässing med mera. Varumärken som vi jobbar med utöver våra egen kollektion är till exempel Ernst, Kähler, Be & Liv och A Simple Mess.

Vad finns mer i butiken än ljusstakar online?

Vi har delat upp våra produkter efter relevanta områden. Detta för att förenkla köpupplevelsen för dig som kund. Vi har valt att sortera produkterna för att stämma med ändamålet. Exempelvis har vi artiklar som rör barnrum sorterade under denna kategori, medan kök är en annan kategori. Utöver sådant som rör inredning erbjuder vi smycken av olika slag. Ta gärna en titt! Om du har frågor - tveka inte att kontakta oss.

Vilka är era kunder?

Tanken är att du som besöker oss ska kunna njuta av alla vackra produkter, och hitta något som passar perfekt i ditt hem. Eller varför inte kontoret. Samtliga produkter är utvalda av våra inredningsexperter som jobbar här på Hilkeindesign, och från varumärken som står för högsta kvalitet. Handla bekvämt i vår webbshop och få varorna skickade till postombud. Du kan betala med Swish, mot faktura eller med kort - välj själv vad som passar dig bäst. Välkommen till oss här på Hilkeindesign!
Svenska English

Payment methods
Produkter
Information

Kundservice

To top