Fraktfritt vid order över 600kr ·
· Svar inom 24h (vardagar)

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •  Din mötesplats för design och kreativitet
  •  Kontakta oss
  •  Fri frakt vid order över 600kr
Svenska English
SEK

Kreativ konsult inom konceptutvecklare/designer/Content manager

 

Vi letar dig som idag arbetar som konsult eller som vill arbeta som konsult inom design- och konceptutveckling/ Conent manager. Du brinner för att tillsammans med oss, komma på och skapa kreativa produkter/marknadsföringsunderlag/Press/foton för våra kunder. Du kommer att vara delaktig och drivande i den kreativa processen, hela vägen från idé till presentation och produktion.Du får möjligheten att jobba i ett företag med stor tillväxt och väl etablerat inom inredningsbranschen. Du har ett genuint intresse för att skapa och inget gör dig lyckligare än att se en design från idé till produkt. Vi ser att du även tycker om att fota och skapa press.

Vem är du? 

Du älskar att skapa! Du är engagerad i ditt arbete som designer och skapar ny design på egen hand, men också tillsammans med oss. Du har erfarenhet av design men också av marknadsföring och har ett öga för det lilla extra. Extra meriterande är om du har arbetat som designer tidigare. 

Kunskaper.

Du ska ha erfarenhet och kunskap i Sketch-up, adobe programmen och ha relevant utbildning eller jobberfarenhet. Du ska vara trygg i dig själv och bekväm att presentera en design/press för ett företag då vi även arbetar med designsamarbeten med andra varumärken. 

Målsättning

Vi har under 2 års tid expanderat otroligt fort och vill tillsammans med dig växa ännu mer. Vår ambition är att skapa ett varumärke inom Living/Fashion och att Hilke Collection är ett självklart val både inom interiordecoration men också inom fashion och design. Vi vill utvecklas och med din hjälp stärka kapaciteten till att fortsätta växa och underhålla marknaden med nya spännande produkter, press, och utvecklande marknadsföring på sociala medier under vårt varumärke. 

Vi ser fram mot din ansökan

Har du frågor eller vill skicka in en ansökan? 

Klicka Här!

 

 

 

 

 

Svenska English

Payment methods
Produkter
Information

Kundservice

To top